Bulvár

Fegyvert találtak egy norvég férfi táskájában Röszkénél

Fegyvert találtak egy norvég férfi táskájában Röszkénél

2012. augusztus 4., szombat
Fegyvert találtak egy norvég férfi táskájában Röszkénél

Fegyvert találtak a pénzügyőrök egy norvég férfi kocsijában Röszkénél; a férfi ellen büntetőeljárás indult - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t.

Némedi Varga Éva

, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense elmondta: a 25 éves norvég fiatalember pénteken, a megnövekedett forgalomban akart belépni az országba. A pénzügyőrök az úti holmival megpakolt autót a sofőr ideges viselkedése miatt félreállították. A csomagok tételes vizsgálata során az egyik utazótáska aljából egy Waffenfabrik Steyr (3190-es) felirattal ellátott maroklőfegyver került elő. A pénzügyőrök a férfit átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik őrizetbe vették. Ellene visszaélés lőfegyverrel bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, várhatóan napokon belül bíró elé állítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.