Bulvár

Elfogta a rendőrség a makói gépkocsifeltörő csapatot

Elfogta a rendőrség a makói gépkocsifeltörő csapatot

2012. augusztus 31., péntek
Elfogta a rendőrség a makói gépkocsifeltörő csapatot

Négy fiatalt értek tetten a Makói Rendőrkapitányság járőrei tegnap este, akik a megalapozott gyanú szerint felelősek az elmúlt időszakban a városban történt benzinleszívásos ügyekért.

A makói Szép utcán figyeltek fel tegnap este a rendőrök egy autóra, ami úgy közlekedett, hogy a csomagtartójából három kerékpár lógott ki. Az egyenruhások azonnal intézkedés alá vonták a fiatalokat és átvizsgálták az autót is, ahonnan erővágó és benzines kanna is előkerült a hozzátartozó csővel. A rendőrök a 17 és 22 év közötti fiatalokat bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol valamennyien részletes beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy még augusztus közepén egyikőjük autójával járkáltak a városban, amikor kitalálták, hogy lemennek a Maros partra lopni. Vashulladékot gyűjtöttek, azonban időközben kifogyott a benzin, ezért elhatározták, hogy lefeszítik néhány autó tanksapkáját és így próbálnak meg üzemanyaghoz jutni. Vallomásuk szerint tucatnyi, főként Trabantot és Suzukit feszítettek fel a lefoglalt fogó segítségével. Az is kiderült, hogy több ügyről a rendőrségnek jelenleg még nincs is tudomása, ugyanis a sértettek nem tettek bejelentést, ezért kérjük, hogy akit hasonló módszerrel károsítottak meg, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon. A további elszámoltatás során fény derült arra, hogy a fiatalok kerékpárokat is loptak. Nemcsak a csomagtartóban talált biciklik származtak bűncselekményből, hanem a házkutatás során lefoglalt több kétkerekű is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.