Bulvár

A gépkocsi szinte minden ürege cigarettát rejtett Röszkénél

A gépkocsi szinte minden ürege cigarettát rejtett Röszkénél

2012. július 10., kedd
A gépkocsi szinte minden ürege cigarettát rejtett Röszkénél

Autója minden üregét telepakolta csempészett cigarettával egy szerb férfi, akit a röszkei határátkelőnél tartóztattak fel a pénzügyőrök - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Némedi Varga Éva

, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense elmondta: a német rendszámú autójával belépésre jelentkező férfi az állította, nincs nála bejelenteni való áru. A szigorított ellenőrzésen azonban kiderült, a gépkocsi lényegében minden ürege és a motortér is szerb adójegyes cigarettát rejt. Dohányáru került elő többi között a Fiat Punto padlókárpitja alól, a kivágott küszöbökből, a műszerfalból és az első lökhárítóból is. A pénzügyőrök az 1360 doboz, mintegy 1,2 millió forint értékű szállítmányt, valamint az átalakított járművet lefoglalták. A szerb férfi ellen adóbevételt jelentős mértékben csökkentő költségvetési csalás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.