Bulvár

Sikerrel debütált az MTVA 3D adása

Sikerrel debütált az MTVA 3D adása

2012. június 29., péntek
Sikerrel debütált az MTVA 3D adása

Sikeresen elindította a térhatású M3D csatorna kísérleti adását a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), együttműködésben az Antenna Hungária Zrt.-vel és a Samsung Electronics Magyar Zrt.-vel.

Az M3D csatorna a MinDig TV budapesti körzetében ingyenesen fogható, de továbbközvetítésének lehetősége iránt nagy érdeklődés mutatkozik a kábelszolgáltatók részéről az ország egész területéről - közölte pénteken az MTVA Kommunikációs Igazgatósága. A televízió műsorának nyilvános kivetítésére kizárólag az MTVA adhat engedélyt, ez csak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal aláírt szerződés alapján lehetséges - tudatta az MTVA. A társaság ezt azzal indokolta, hogy a tévé elindítása komoly anyagi és műszaki befektetést igényelt, ezért kívánja fenntartani az azzal kapcsolatos minden promóciós és kereskedelmi hasznosítás jogát. A kísérleti adás része a közszolgálati média megújításának, és célja a közérdeklődés felkeltése a térhatásban élvezhető programok iránt, beleértve az olimpiai közvetítéseket is - közölte pénteken az MTVA Kommunikációs Igazgatósága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.