Bulvár

Motoros vandált keres a rendőrség, szemtanúk jelentkezését várják

Motoros vandált keres a rendőrség, szemtanúk jelentkezését várják

2012. május 16., szerda
Motoros vandált keres a rendőrség, szemtanúk jelentkezését várják

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűntett ügyében kéri a lakosság segítségét.

Az eddigi információk szerint 2012. április végén ismeretlen személy közlekedett egy feltehetően szürke színű segédmotoros kerékpárral Szegeden a Veresács utcában, amikor vele szemben érkezett egy személyautó két utassal. Az autó sofőre egy előtte lévő, álló helyzetű jármű előzésébe kezdett, amikor a motoros bal lábával lerúgta a vele szemben érkező jármű bal oldali visszapillantó tükrét és továbbhaladt anélkül, hogy adatait a helyszínen hátrahagyta volna. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen motoros a történtek után megállás nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/14-37, 12-80-as melléken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.