Bulvár

Határsértőket rejtett az erdő

Határsértőket rejtett az erdő

2012. május 9., szerda
Határsértőket rejtett az erdő

Kedvüket szegték annak a négy koszovóinak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei, akiket keddre virradóra fogtak el Tiszasziget külterületén a közeli erdőben - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

A férfiak az éj leple alatt próbálkoztak illegálisan továbbjutni, de a szemfüles egyenruhások közbeléptek. A koszovói állampolgárok ugyan tudták igazolni személyazonosságukat, de az ország területén való jogszerű tartózkodásuk bizonyításakor kérdően néztek egymásra és a rendőrökre is. Idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Az erdő sűrűjét választotta rejtekhelyül az a három pakisztáni férfi is, akiket a Tisza árterében lévő fás területen fogtak el a rendőrök Röszke külterületén ma hajnalban. Ezt követően az egyenruhások alapos terepkutatásba kezdtek, melynek meg is lett az eredménye: további öt társukat már a rendőrök "társaságában" érte a reggel. A nyolc pakisztánival szemben idegenrendészeti eljárás indult, mivel sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásuk igazolni nem tudták - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.