Bulvár

Hamis márkajelzésű ruhaszállítmányt találtak Nagylak közelében

Hamis márkajelzésű ruhaszállítmányt találtak Nagylak közelében

2012. május 28., hétfő
Hamis márkajelzésű ruhaszállítmányt találtak Nagylak közelében

Csaknem 25 ezer hamis ruházati márkajelzésű ruházati terméket foglaltak le a pénzügyőrök a napokban Nagylak térségében; az áru értéke meghaladja a 140 millió forintot - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtófelelőse hétfőn az MTI-t.

Némedi Varga Éva

elmondta: a pénzügyőrök közúti ellenőrzésen találtak a hamis megjelölésű termékekre egy textilárut szállító bolgár kamionban, mely Törökországból Lengyelországba tartott. A szigorított ellenőrzésnél a rakományból a hamis termékek között táskák, napszemüvegek, lábbelik, pólók, pulóverek kerültek elő. A hatóság a 142 millió forint értékű ruhaszállítmányt lefoglalta, és áru hamis megjelölése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított - tette hozzá az őrnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.