Bulvár

Elvitték a tűzoltók láncfűrészeit, de megbánták

Elvitték a tűzoltók láncfűrészeit, de megbánták

2012. május 22., kedd
Elvitték a tűzoltók láncfűrészeit, de megbánták

Betörtek a Földeáki Polgármesteri Hivatalba, majd ellopták az Önkéntes Tűzoltó Egyesület két láncfűrészét. Bántotta őket a lelkiismeret, ezért egy héttel később visszavitték és letették azokat a polgármester háza elé - tájékoztatott a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

Egy hete érkezett bejelentés a Makói Rendőrkapitányságra arról, hogy ismeretlen tettesek betörtek a Földeáki Polgármesteri Hivatalba, berúgták az ajtókat és a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szertárából elloptak két láncfűrészt. A rongálással több mint százezer forint kárt okoztak. Egy héttel később megszólalt a két elkövető lelkiismerete és úgy döntöttek, hogy inkább visszaadják a láncfűrészeket. Mivel nem akartak lebukni, ezért az éj leple alatt egy kartondobozban letették azokat a polgármester háza elé, majd kereket oldottak. A helyi térfigyelő kamerarendszerrel azonban nem számoltak. Ennek segítségével ugyanis a helyi körzeti megbízott felismerte a 22 és 25 éves helyi fiatalokat, akiket a rendőrök elő is állítottak. Mindketten részletesen beismerő vallomást tettek. Mint mondták, tettüket alkoholos állapotban követték el. Ellenük lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.