Bulvár

Vakondot mentett egy operatőr a szegedi városháza előtt + FOTÓK

Vakondot mentett egy operatőr a szegedi városháza előtt + FOTÓK

2012. április 12., csütörtök
Vakondot mentett egy operatőr a szegedi városháza előtt + FOTÓK

Eltévedt egy vakond a Széchenyi téren, a városházával szemben, miközben az LMP épp sajtótájékoztatót tartott, szerencsére a sajtó munkatársai a kötelező feladatukon kívül segítettek a kis állatnak visszatalálni lakhelyére, a platánok árnyékolta gyepre.

Miközben egy önkormányzati képviselő a média munkatársai előtt épp a közgyűlés bizottsági munkájáról fogalmazta meg kritikáját, egy vakond lakhelyéről, a park fás-bokros környezetéből a veszélyes aszfaltra tévedt, épp a sikamlós politika kellős közepébe. A Városi Televízió Szeged operatőre,

Békési István

azonban két bot segítségével, a hóna alatt (már amennyiben egy vakondnak van hóna) emelte fel az erősen kapaszkodó kis emlőst, s a barátságosabb gyepre helyezte. Az állat – megmentője után nevezzük most Vakond Pityunak –, a sajtó buzdításától kísérve a föld alá ásta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.