Bulvár

Elfogták a négyes gyilkosság gyanúsítottját Kulcson (FRISSÜL!)

Elfogták a négyes gyilkosság gyanúsítottját Kulcson (FRISSÜL!)

2012. április 6., péntek
Elfogták a négyes gyilkosság gyanúsítottját Kulcson (FRISSÜL!)

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei elfogták azt a 24 éves férfit, aki alaposan gyanúsítható a Fejér megyei Kulcs községben reggel elkövetett négyes gyilkosság elkövetésével.

Megoperálták a dunaújvárosi kórházba szállított nőt

17.35:

Megoperálták azt a nőt, akit a kulcsi családi tragédia helyszínéről a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállítottak; állapota stabil - mondta az intézmény orvos igazgatója péntek délután az MTI-nek.

Parrag József

tájékoztatása szerint a 30-40 éves nőnek több sérülése volt, közülük az egyik életveszélyes lehetett volna, ha nem történt volna időben orvosi beavatkozás. A nő állapota jelenleg stabil, de az altatás utóhatása miatt kommunikálni egyelőre nem lehet vele - közölte az orvos igazgató. A rendőrség egy 24 éves férfit gyanúsít azzal, hogy négy családtagját brutálisan megölte, hármat pedig megsebesített pénteken a Fejér megyei Kulcson. A gyanúsítottat elfogták. Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel péntek délben azt közölte: a fiatalember az édesapjával, a nagyszüleivel és a testvérbátyjával végzett, az édesanyját, a lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette. Az egyik nő életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel a budapesti Honvédkórházba szállították, a másik két sérültet - egy férfit és egy nőt - rohamkocsival a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vitték. Az 57 éves férfit a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházban szintén megoperálták. Az intézmény tájékoztatása szerint a férfinak nincsenek életveszélyes sérülései; több nyílt törése és vágott sebe van.

Kórházba kell szállítani az elfogott gyanúsítottat

14.01:

Nem életveszélyes, de komoly sérülései vannak annak a férfinak, aki a gyanú szerint egy karddal megölte négy családtagját, hármat pedig megsebesített a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt, ezért kórházba kell szállítani - mondta a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója pénteken a helyszínen újságírókkal. Hajdu János dandártábornok hangsúlyozta, a 24 éves férfi feltehetően a támadás során és nem az elfogása közben sérült meg.

Az elfogott gyanúsított nem tanúsított ellenállást

13.52:

A négy ember megölésével gyanúsított kulcsi férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a Terrorelhárítási Központ (TEK) elfogta a tetthelyhez közel egy bozótban – közölte Hajdu János, a szervezet vezetője pénteken újságírókkal. Hozzátette, a férfinál több, vélhetően a gyilkosságnál használt vágóeszköz volt. A kutatást két nyomkereső kutya segítette, egyikük jelzésére találták meg az elkövetőt a ház és a Duna közötti domboldalon.

A TEK elfogta a gyanúsítottat

12.27:

A Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei elfogták azt a 24 éves férfit, aki a Fejér megyei Kulcson négy családtagját megölte, hármat pedig megsebesített - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel péntek délben. A TEK munkatársai a település közelében, egy mocsaras területen fogták el Horváth Csanád Jutast, akit azonnal őrizetbe vettek. Fotóját és adatait a rendőrség honlapján is közzétették. Garamvölgyi László szóvivő a korábbi híreket cáfolva azt mondta: nem történt túszejtés, az elkövető feltehetően egy családi vita során, brutálisan végzett rokonaival egy szúró és vágó eszközzel. A férfi, amikor kezében a gyilkossághoz használt eszközzel kilépett az utcára, egy másik rokonát is megsebesítette, akit a mentők kórházba szállítottak. A dandártábornok közölte: a fiatalember édesapjával, nagyszüleivel és testvérbátyjával végzett, édesanyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette.

Az egyik családtag lehet az elkövető

12.22:

Egy 24 éves családtag követhette el a Fejér megyei Kulcson történt gyilkosságot, amelynek négy halálos áldozata és három súlyos sérültje van - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délben az MTI-vel; Horváth Csanád Jutas ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Ellentmondóak a hírek az elkövető személyéről

12.05:

Egymásnak ellentmondóak a hírek arról, ki követhette el a Fejér megyei Kulcson történt gyilkosságot, amelynek négy halálos áldozata és három súlyos sérültje van. A megyei rendőrség helyszínen tartózkodó szóvivője egyelőre nem tudott információkat adni, mert - mint mondta - még tájékozódnak. A Terrorelhárítási Központ munkatársai szintén megérkeztek a helyszínre, oda tart

Hajdu János

dandártábornok, a szervezet főigazgatója is. Rendőrségi források szerint elképzelhető, hogy az elkövető a héttagú család egyik tagja. Feltehetően az a fiatalember, akit menőautóval szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel. Más források szerint elképzelhető az is, hogy a tettes még szökésben van, de az sem zárható ki, hogy még a házban van. A mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek korábban megerősítette, hogy egy idősebb és egy középkorú férfi, egy idősebb nő és egy fiatalember az áldozat. Egy idősebb nőt életveszélyes sérülésekkel a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállítottak, míg másik két sérültet, köztük egy fiatal nőt, a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vittek mentőautóval.

Megérkezett a helyszínre a TEK

11.42:

Megérkezett a Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálata a Fejér megyei Kulcsra, ahol négy embert megöltek, három életveszélyesen megsérült pénteken kora délelőtt - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A TEK hét kisbusszal érkezett a községbe pénteken fél 12 körül. Az MTI tudósítója korábban a helyszínen úgy értesült, hogy egy jól menő építési vállalkozó családját érte a támadás.

Győrfi Pál

, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: négy ember halt meg, három súlyosan megsérült Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt - mondta.

A mentőszolgálat megerősítette a négy halálesetet

11.12:

Négy ember halt meg, három súlyosan megsérült a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

Győrfi Pál

sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a sérülést és a halált karddal okozták, így arról sem beszélt, hogy vágott, vagy szúrt sérüléseket szenvedtek a sértettek. A szóvivő elmondta: a Fejér megyei településre riasztott mentők a helyszínen több sérültet találtak, közülük négy olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy csak a halál beálltát tudták megállapítani. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt - mondta. Közlése szerint a helyszínre három mentőautót és egy mentőhelikoptert is riasztottak. A mentőhelikopter egy életveszélyes sérültet a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállított, a másik két sérültet rohamkocsival a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vitték.

Egy "átlagos" családot ért tragédia

10.55:

Kulcs község polgármesterének feltételezései sincsenek arról, milyen okok vezethettek a településen pénteken történt gyilkossághoz; a helyszínre érkezett független polgármester,

Kiss Csaba

az MTI-nek azt mondta, hogy a tragédia által érintett család "átlagos" família. A község vezetőjének beszámolója szerint azt látta, hogy a helyszínről két embert vittek el a mentők, de azt nem tudja, felnőttekről vagy gyerekekről van-e szó. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek ezt megelőzően annyit tudott megerősíteni, hogy több ember meghalt és többen életveszélyesen is megsérültek. R. Szabó Ágnes közölte: a megyei rendőrség a helyszínről ad később tájékoztatást a sajtónak. A helyi polgárőrök úgy tudják, hogy a falu domboldalánál lévő családi házban, a Hegyalja úton egy karddal mészárolták le az embereket. Az utcában több mentőautó, tűzoltóautó és egy mentőhelikopter is várakozik, a házhoz vezető utat a rendőrség lezárta. A Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálata úton van a településre. Hajdu János, a TEK főigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a terrorelhárítók mindenben együttműködnek a rendőrséggel és folyamatosan gyűjtik az információkat. Az MTI úgy tudja, a TEK azért vonul a helyszínre, mert a támadó néhány embert még fogva tart a családi házban, ahol a gyilkosság történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.