Bulvár

Tűz volt Röszke és Szentmihály között + FOTÓK

Tűz volt Röszke és Szentmihály között + FOTÓK

2012. március 26., hétfő
Tűz volt Röszke és Szentmihály között + FOTÓK

Röszke és Szentmihály között öt hektáron égett az avar. A lángokat a tűzoltóknak még időben sikerült lokalizálni, öt óra utánra sikerült eloltani.

Ismét tűzeset miatt riadóztatták a Szegedi tűzoltókat, ezúttal Röszke és Szentmihály között lángolt fel az avar. Az aljnövényzet körülbelül öt hektáron égett, oltására egy vízszállító járművet rendeltek ki "Egyes fokozatú riasztást rendeltek el, a tűzoltók a helyszínre érve lokalizálták a tüzet" - mondta

Tátrai János

, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense. Hozzátette továbbá, hogy a szegedi, makói és szentesi tűzoltók az elmúlt napokban több avartűzhöz is kivonultak. Megyénkben csak hétfő délutánig 14 esethez riasztották őket. A tüzet délután öt órára sikerült teljesen eloltani. A Röszkét és Szentmihályt összekötő töltésen a hatalmas füst miatt egy időre útzárat rendeltek el. A közlekedés azóta helyreállt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.