Bulvár

Traktort vitt el fizetség gyanánt

Traktort vitt el fizetség gyanánt

2012. március 20., kedd
Traktort vitt el fizetség gyanánt

Kirúgták és nem is fizették ki, ezért úgy gondolta, hogy a munkavégzéshez használt traktort társaival ellopja és abból csinál pénzt. A Mórahalmi Rendőrőrs munkatársai néhány óra alatt felderítették a bűncselekményt - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tegnap hajnalban érkezett bejelentés a Mórahalmi Rendőrőrsre arról, hogy egy ruzsai tanyáról elloptak egy MTZ traktort. A helyszínre irányított rendőrök követték a jármű nyomait, majd négy kilométerrel arrébb meg is találták. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került egy négy tagú helyiekből álló csoport, akik a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsíthatók. Mint kiderült, az egyik gyanúsítottat néhány nap után kirúgta a főnöke, a fizetését pedig nem kapta meg, ezért úgy gondolta, hogy a traktort ellopja és pénzzé teszi. A bűncselekményben társai is akadtak, így az éj leple alatt gázolajjal megtankolták a munkagépet, majd beindították és elindultak vele. Út közben azonban járművek fényeit látták, amit rendőrautónak hittek, ezért a traktort hátrahagyva elmenekültek. Az ügyben a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse lopás bűntette miatt indított eljárást. Az ügy érdekessége, hogy a kirúgott férfi azzal vette rá társait a bűncselekményre, hogy édesanyja temetésére kell a pénz, azonban időközben kiderült, hogy édesanyja él és virul - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.