Bulvár

Eltűnt személyeket keres a rendőrség (FRISSÍTVE)

Eltűnt személyeket keres a rendőrség (FRISSÍTVE)

2012. március 1., csütörtök
Eltűnt személyeket keres a rendőrség (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt keresi a Makói Rendőrkapitányság Galamb Tamás Bálint 28 éves ferencszállási, illetve a Szegedi Rendőrkapitányság Zsemberi István 62 éves dóci lakosokat.

Galamb Tamás Bálint 2012. február 29-én kora délután otthonából kerékpározni indult és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A férfi 170 cm magas, erős testalkatú, rövidre nyírt, fekete hajú, amely halántékánál őszül, szeme színe barna, bajuszt visel. Eltűnésekor szürke színű kabátot, sötétkék szabadidő alsót, zöld színű pulóvert, és szürke alapon kék mintás edzőcipőt viselt. Különös ismertetőjele, hogy dongalábú és homlokának bal oldalán anyajegy található. Zsemberi István a csütörtök délelőtti órákban otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A férfi 180 cm magas, 85-90 kg, haja színe ősz, bajuszt visel. Eltűnésekor szürkés zöld színű, kapucnis téli kabátot, sötétkék nadrágot, és fekete félcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyekkel kapcsolatban, hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve az előbbi eltűnt esetén a Makói Rendőrkapitányságot a 06/62 511-260-as, utóbbi eltűnt esetén a Szegedi Rendőrkapitányságot a 06/62 562-400-as telefonszámon, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es számon, továbbá személyesen jelentkezzen a Kapitányságokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.