Bulvár

Nem kacsa! Vadkacsa a Kárász utcán! + FOTÓK

Nem kacsa! Vadkacsa a Kárász utcán! + FOTÓK

2012. február 7., kedd
Nem kacsa! Vadkacsa a Kárász utcán! + FOTÓK

Mindegy, hogy tél vagy nyár, Szeged minden évszakban biztosít valami látványosságot. Nem oly régen egy építési gödör alján felgyülemlett vízben költött egy vadkacsapár, most meg a város sétálóutcáján sétált egy gácsér.

Igazi turisztikai látványossággá nőtte ki magát az a fél óra, amit a gácsér a Kárász utcán töltött. Ez idő alatt többen is lefotózták szegény párát, sokan találgatásba kezdtek, hogy vajon mi baja lehet. Volt, aki arra tippelt, hogy eltörött a szárnya, más a lábának elfagyására gondolt. Az igazsághoz talán azok álltak közel, akik kenyérdarabok dobálásával próbálta csillapítani a jól láthatóan szűnni nem akaró kacsaéhséget. Időközben a Szegedi Vadaspark helyszínre érkező munkatársnője rövid vizsgálat után megállapította, hogy nagy baj nincs, csak a madár le van fogyva. A közeli gyorsétteremig gyengesége miatt már nem jutott el, de így legalább jó kezekbe került. Felhizlalása után – mely egy-két hetet vesz igénybe – szabadon engedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.