Bulvár

Megszűnt a várakozás Nagylaknál

Megszűnt a várakozás Nagylaknál

2012. február 24., péntek
Megszűnt a várakozás Nagylaknál

Péntek hajnali háromra - átmenetileg - megszűnt a kamionok várakozása a nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta, jelenleg a forgalom mindkét irányban folyamatos, de a román hatóságok szigorító intézkedései miatt bármikor újra torlódás alakulhat ki. A százados azt tanácsolta a teherautó-sofőröknek, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről. Csütörtökön meghaladta a négy órát a kamionok várakozási ideje a nagylaki átkelő kilépő oldalán, ahol több kilométeres sor alakult ki. A román határrendőrség közleménye szerint a csempészet és az adócsalás visszaszorítása érdekében részletes ellenőrzést hajtanak végre a határátkelőkön, ez az áruszállító teherautókat érinti. Az ellenőrzés célja a törvényes iratok nélkül vagy hiányos iratokkal szállított áruk kiszűrése, és azoknak a cégeknek a felderítése, amelyek a törvényes előírások betartása nélkül végeznek áruszállítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.