Bulvár

Afgánok az ülés alatt

Afgánok az ülés alatt

2012. február 18., szombat
Afgánok az ülés alatt

Három afgán férfi próbált egy autó ülése alatt az országba jutni szombat délután - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Ma a délutáni órákban a Röszkei Határátkelőn egy Ford Galaxy típusú személyautó sofőre jelentkezett belépésre. Az ellenőrzés során a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrének gyanús lett a görög állampolgárságú sofőr bolgár honosságú autója, így részletes vizsgálat alá vonta. Az alapos ellenőrzés során az egyenruhások az átkelőn lévő szolgálati kutyát is bevonták, ami nem sokkal később befeküdt: az autó hátsó ülése alatt kialakított részben három afgán férfi bújt meg. Ők sem személyazonosságukat, sem pedig az ország területén való jogszerű tartózkodásukat nem tudták bizonyítani, így idegenrendészeti eljárás indult ellenük. A görög sofőrrel szemben - őrizetbe vétele mellett - embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.