Bulvár

Feloldották az útzárat az M43-as autópályán

Feloldották az útzárat az M43-as autópályán

2011. december 11., vasárnap
Feloldották az útzárat az M43-as autópályán

A műszaki mentés befejezése után feloldották az útzárat az M43-as autópályának az M5-ös felé vezető oldalán a sándorfalvi úti csomópont után.

Egy Szeged felé haladó román személygépkocsi a 7-es kilométer közelében nekihajtott a szalagkorlátnak, amely visszadobta az úttestre, és ekkor beleszaladt egy rakomány nélkül közlekedő tejszállító kamion - mondta Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset során a román sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők a szegedi traumatológiai klinikára szállították - közölte a hadnagy.

Korábban írtuk:

Az elsődleges adatok szerint egy Szeged felé tartó román személygépkocsi eddig ismeretlen okból az M43-as autópálya 7-es kilométerénél a szalagkorlátnak ütközött - mondta

Jászai Linda

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A kivilágítatlan személygépkocsiba hátulról beleszaladt egy tejszállító kamion. Az ütközésben a román sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők a szegedi traumatológiai klinikára szállították - közölte a hadnagy. A műszaki mentés idejére az érintett autópálya-szakaszt lezárták, a forgalmat elterelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.