Bulvár

Kigyulladt egy raktárépület Szegeden

Kigyulladt egy raktárépület Szegeden

2011. december 25., vasárnap
Kigyulladt egy raktárépület Szegeden

Kigyulladt egy kétszintes raktárépület vasárnap este a szegedi Veresács utcában – tájékoztatta Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A lángokat sikerült megfékezni az éjszaka folyamán.

Az épületben, amelynek felső szintjét feltehetően bútorok tárolására, illetve lakásnak is használták, valószínűleg nem tartózkodott senki, és személyi sérülés sem történt – mondta az alezredes. A 2-es kiemelt fokozatú tűzhöz a tűzoltók három fecskendőautóval és egy vízszállítóval vonultak ki, és több vízsugárral próbálják megfékezni az épület emeletén és a tetőszerkezetén felcsapó lángokat. A háztetőszerkezete teljes terjedelmében égett, és a gerendák is átizzottak, így a tűzoltók biztonsági okokból nem tudtak bemenni az épületbe – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.