Bulvár

Füstmérgezés okozhatta egy idős nő halálát Sarkadon

Füstmérgezés okozhatta egy idős nő halálát Sarkadon

2011. december 20., kedd
Füstmérgezés okozhatta egy idős nő halálát Sarkadon

Az elsődleges orvosi vélemény szerint füstmérgezésben vesztette életét egy idős asszony Sarkadon - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

A Sarkadi Rendőrkapitányságra reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy családi házban holtan találták az ott lakó 78 éves nőt - mondta Vargáné Szombati Andrea. Az ügyeletes orvos elsődleges véleménye szerint az asszony füstmérgezés miatt vesztette életét. A házban szilárd tüzelésű kályhával fűtöttek, a kályha tetején és környékén talált nyomok égésre utalnak. A helyi kapitányság a tragédia körülményeinek tisztázása érdekében közigazgatási eljárást indított, tűzvizsgáló segítségével vizsgálják, milyen anyag gyulladhatott meg, mitől keletkezhetett füst a helyiségben. Az asszony halálának pontos okát is szakértő bevonásával vizsgálják. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel - tette hozzá a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.