Bulvár

Fájdalomcsillapítóért tört be a patikába

Fájdalomcsillapítóért tört be a patikába

2011. november 3., csütörtök
Fájdalomcsillapítóért tört be a patikába

Már többször folytattak büntetőeljárást kábítószerrel való visszaélés miatt az ellen a 30 éves férfi ellen, aki erős fájdalomcsillapítókért tört be az egyik csongrádi gyógyszertárba - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A férfi szombaton este a

Piroska János

téren sétált, majd eszébe jutott, hogy elfogyott a fájdalomcsillapítója. Mivel nem volt pénze sem, ezért úgy döntött, hogy betör a patikába és lop magának néhány dobozzal. A férfi betörte a gyógyszertár ajtaját, majd mobiltelefonjával világítva a gyógyszeres polchoz lépett, ahonnan öt dobozt el is emelt. Mivel a patika riasztója megszólalt, ezért a fiatalember gyorsan kereket oldott. Út közben látott rendőröket, ezért megijedt és a dobozokat egy kivételével a folyóba dobta. A maradék orvosságot még aznap és másnap bevette. A csongrádi nyomozók a helyszíni szemlén rögzített nyomok és az elkövető menekülési útvonala alapján gyorsan azonosították az elkövetőt, akit tegnap elfogtak és lopás miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A kábítószerfüggő fiatalember részletes beismerő vallomást tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.