Bulvár

15 határsértőt fogtak a nagylaki határrendészek

15 határsértőt fogtak a nagylaki határrendészek

2011. október 19., szerda
15 határsértőt fogtak a nagylaki határrendészek

Tizenöt marokkói határsértőt fogott a rendőrség a tegnap esti órákban - közölte Jászai Linda hadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tizenöt marokkói férfit fogtak el a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség rendőrei a határátkelő és a Maros folyó közötti szakaszon tegnap az esti órákban. A határsértők közül nyolc fő egy román mikrobuszban bújt el abból a célból, hogy bejusson az ország területére, de egy közúti ellenőrzés során ezen tervük hamar meghiúsult. A többi hét férfire stabil hőkamera segítségével bukkantak a rendőrök, miközben egy árokban megbújva próbáltak elrejtőzni. Egyikőjük sem tudta igazolni személyazonosságát, sem az ország területén való jogszerű tartózkodását, így idegenrendészeti eljárás indult velük szemben. A mikrobuszt vezető román férfit pedig, embercsempészés bűntettével gyanúsítja megalapozottan a Makói Rendőrkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.