Bulvár

Kék hírek Hódmezővásárhelyről

Kék hírek Hódmezővásárhelyről

2011. szeptember 12., hétfő
Kék hírek Hódmezővásárhelyről

Ittas vezetők, kerékpártolvaj és bíróság által körözött rendőrkézen Hódmezővásárhelyen - közölte a CSMRFK Sajtószolgálata.

Egy 53 éves helybeli férfit állítottak elő a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei pénteken este, miután a Klauzál utca egyik sörözője elől magával vitt egy kerékpárt. Az intézkedés során azt mondta a rendőröknek, hogy az ő biciklije már elég rossz állapotban van, ezért akarta eltulajdonítani a versenykerékpárt. A férfin egyébként erős alkoholszag érződött, ezért a rendőrök szondát is fújattak vele, ami elszíneződött. Mivel ittasan kerékpározott, ezért a lopás mellett emiatt is eljárás indult ellene. Szombaton késő este egy bíróság által körözött férfit fogtak el a rendőrök Hódmezővásárhelyen. A Szent István és Dáni utca kereszteződésében arra lettek figyelmesek, hogy valaki ücsörög a járdán a táskája mellett. Intézkedés alá vonták, ami során kiderült, hogy a Békés Megyei Bíróság elfogását rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbüntetést átváltoztatták szabadságvesztésre. Vasárnap reggel a földeáki úton intézkedtek a rendőrök egy személygépkocsi 36 éves vezetőjével. A leheletén erős alkoholszag érződött, aminek oka saját elmondása szerint az volt, hogy mielőtt beült a Chevrolet-ba, 4 liter sört megivott. A férfi ellen büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét a helyszínen elvették. Egy 74 éves férfit is feljelentettek ittas vezetés miatt, mivel a Hóvirág utcán alkoholos állapotban vezette Mercedesét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.