Bulvár

Ismét betörőket fogott Nike

Ismét betörőket fogott Nike

2011. szeptember 6., kedd
Ismét betörőket fogott Nike

Ismét nyomra vezette a rendőröket Nike, a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomkövető kutyája. Ezúttal két betörőt fogott el - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Vörösmarty utcából tett bejelentést egy férfi a rendőrségen, hogy a hétvége folyamán ismeretlen tettesek betörtek hozzá, majd étkészletet, porcelánokat és elektronikai cikkeket loptak el. A csongrádi nyomozók a helyszíni szemlére magukkal vitték a kapitányság nyomkövető kutyáját, Nike-t, aki ezúttal is szagot fogott és elindult az elkövetők után. Néhány száz méter után befordult egy kis utcába, majd onnan nem ment tovább. A csongrádi rendőrök kigyűjtötték, hogy az utca lakói közül kinek volt már dolga velük, és rá is találtak egy középkorú férfira és egy nőre, akiknél házkutatást tartottak. Ennek során meg is találták az ellopott tárgyak jelentős részét. Ezután a két gyanúsítottnak nem maradt más választása, mint beismerő vallomást tenni. Elmondták, hogy a kerítésen átmászva jutottak be az ingatlan udvarárra, majd benyomták a bejárati ajtó üvegét. Az értékeket egy nejlonzsákba pakolták, majd hazavitték, ahol a rendőrök meg is találták náluk. Az ügyben lopás bűntette miatt indított büntetőeljárást a Csongrádi Rendőrkapitányság. Várhatóan 30 napon belül bíró elé állhatnak - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.