Bulvár

A szúnyogháló nem fogja meg a tolvajt

A szúnyogháló nem fogja meg a tolvajt

2011. szeptember 21., szerda
A szúnyogháló nem fogja meg a tolvajt

Az elmúlt időszakban több olyan bűncselekmény is történt, amely némi odafigyeléssel, óvatossággal megelőzhető lett volna - közölte Jászai Linda rendőrségi szóvivő.

A szeptemberi kellemes időjárásnak köszönhetően sok lakás ablaka nyitva marad és a szemfüles tolvajok ezt a helyzetet kihasználva, bemásznak a lakóházak ablakán; és műszaki cikkeket, ékszereket, készpénzt, illetve egyéb értéktárgyakat tulajdonítanak el a hazaérkező vagy az álmukból felébredő lakók nem kis megdöbbenésére. Szomorúan indult a napja annak a nőnek, aki a Cseh Imre téri családi házának ablakát nyitva hagyva tért nyugovóra, azonban ébredése után meglepődve tapasztalta, hogy az ablaka alatt lévő széken elhelyezett kézi táskájának - a benne lévő mobiltelefonnal – nyoma veszett. Egy forráskúti házaspárnak is szembesülnie kellett azzal a ténnyel, hogy, míg családi házuk hátsó kertjében tartózkodtak, zárva kellett volna tartani a fronton lévő ablakokat, ugyanis a besurranó tolvaj ez idő alatt készpénzt és egy parfümöt is elemelt a nappaliból. A fenti esetek is jól példázzák, hogy legyünk sokkal körültekintőbbek, az ablakokat ne hagyjuk teljesen nyitva, állítsuk csak bukó állásra vagy szereljünk fel rácsot arra - hívta fel a figyelmet az elővigyázatosságra a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.