Bulvár

Állami elismerések a Csongrád megyei rendőröknek

Állami elismerések a Csongrád megyei rendőröknek

2011. augusztus 19., péntek
Állami elismerések a Csongrád megyei rendőröknek

Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is magas szintű elismerésben részesült az augusztus 19-én tartott ünnepségeken - közölte Tuczakov Szilvána őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Magyar Köztársaság elnöke Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetés katonai tagozatát adományozta

Gachályi Béla

alezredesnek, a főkapitányság hivatalvezetőjének. A Magyar Köztársaság belügyminisztere pedig szakterületén huzamosabb ideje végzett kiemelkedő tevékenységéért rendőrségi főtanácsosi címet adományozott

Csányi Illés

alezredesnek, a főkapitányság gazdaságvédelmi osztályvezetőjének. Mindketten elismerésüket a Belügyminisztérium központi ünnepségén vették át. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott ünnepség keretében a főkapitányság és a Szegedi Városi Ügyészség közötti példaértékű szakmai kapcsolat elismeréseként vehette át nyugállományba helyezése alkalmából az országos rendőrfőkapitány ajándékát - ólomkristály váza emléktárgyat -

Székelyné Schneider Ágnes

, a Szegedi Városi Ügyészség ügyésze, dísztőr emléktárgyat pedig

Szokol Szilárd

, a Szegedi Városi Ügyészség csoportvezető, címzetes fellebbviteli ügyésze kapott. Az ünnepség keretében a hivatásos szolgálatban eltöltött idő után járó Szolgálati Jelek, továbbá soros előléptetések és más járandóságok átadására került sor. A Csongrád megyei rendőrfőkapitány az április 21-én megrendezett Belügyminisztériumi Terepfutó Országos Bajnokságon csapatban elért 14., valamint a május 25-én az Atlétikai Országos Bajnokságon csapatban elért 10. helyezésért pedig emléklapokat adott át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.