Bulvár

Zivataros keddet jósolnak

Zivataros keddet jósolnak

2011. július 25., hétfő
Zivataros keddet jósolnak

Kedden a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, elszórtan zápor, helyenként zivatar is kialakulhat.

Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatar környékén erős vagy viharos széllökések továbbra is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 21, 26 fok között valószínű. A Pireneusi-félsziget és a Kelet-európai-síkságon továbbra is anticiklon határozza meg az időjárást, ezért sok a napsütés, számottevő csapadékról nem érkezik jelentés. Az említett tájakon a délutáni órákra 26, 34 fokig melegszik fel a levegő. Ugyanakkor Dánia feletti középponttal ciklon örvénylik, amelynek frontjai mentén borult az ég, sokfelé esik az eső, záporeső, helyenként zivatar is kialakul. A hőmérséklet csúcsértéke Európa északnyugati és középső részén 14, 21 fok között alakul. A Kárpát-medence felett hétfőn sekély ciklon vonul át jelentős mennyiségű csapadékkal, kedden már szárazabb levegő érkezik fölénk, legalább rövid időre mindenütt kisüt a nap. Kissé erősödik a nappali felmelegedés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.