Bulvár

Nyolc határsértő hétfőre virradóra

Nyolc határsértő hétfőre virradóra

2011. július 18., hétfő
Nyolc határsértő hétfőre virradóra

Összesen 8 határsértőt fogtak el a rendőrök vasárnapról hétfőre virradóra Tiszasziget külterületén és Szőregen - tudatta Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Egy 5 fős csoportra vasárnap este 10 órakor leltek a Kübekházi úton. Jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudták, ezért a török, líbiai és tunéziai állampolgárokkal szemben idegenrendészeti eljárás indult. Nem sokkal éjfél után újabb líbiai határsértőre bukkantak a járőrök Szőregen, aki szintén nem rendelkezett magyarországi tartózkodásához a szükséges okmányokkal. A reggeli órákban pedig két marokkói férfit igazoltattak Tiszasziget külterületén, akik ugyancsak nem legális módját választották az országba történő belépéshez. Mindannyiukkal szemben idegenrendészeti eljárás indult - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.