Bulvár

Letartóztatta a bíróság a vásárhelyi szatírt

Letartóztatta a bíróság a vásárhelyi szatírt

2011. július 18., hétfő
Letartóztatta a bíróság a vásárhelyi szatírt

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a köznyelv által csak vásárhelyi szatírként emlegetett férfit - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

A 27 éves helybeli lakost akkor fogták el a rendőrök, amikor pénteken délután ismét megtámadott egy nőt a 47-es melletti kerékpárúton Mint ismert, a vásárhelyi kapitányság pénteken délután egy újabb támadást követően, az elkövetés helyszínétől néhány száz méterre elfogta a fiatalembert, akit korábban több szemérem elleni bűncselekménnyel is gyanúsítottak, aki kihallgatásán mindhárom bűncselekmény vonatkozásában beismerő vallomást tett. A nyomozóknak tettére érdemi magyarázatot nem tudott adni. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a férfit – figyelemmel a bűnismétlés veszélyére – őrizetbe vette és előterjesztést tett a fiatalember előzetes letartóztatására. A Hódmezővásárhelyi Városi Ügyészség indítványára a bíróság hétfő délután el is rendelte a gyanúsított előzetes letartóztatást - mondta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.