Bulvár

Többórás torlódás alakult ki Röszkén

Többórás torlódás alakult ki Röszkén

2011. június 23., csütörtök
Többórás torlódás alakult ki Röszkén

Két órára nőtt a várakozási idő csütörtök délelőttre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban, ennek oka, hogy megkezdődtek a nyári szabadságolások Nyugat-Európában, és a vendégmunkások hazatérnek, illetve nyaralni indultak - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Szenti Szabolcs,

a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek kifejtette: kétórásra nőtt a várakozási idő annak ellenére, hogy az átkelő teljes kapacitással működik. A kilépőforgalom várhatóan július utolsó hetéig lesz intenzív, azt követően két hétig mindkét irányban sokan használják majd az átkelőt, végül augusztus második hetétől a belépőforgalom lesz nagy - tette hozzá. A rendőrség az utazóknak azt javasolja, hogy indulás előtt tájékozódjanak a várakozási időkről a

www.police.hu

oldalon. A szóvivő utalt arra, hogy a szerb és a magyar állampolgárok számára alternatív lehetőség Szerbia felé a tiszaszigeti határátkelő, amely reggel nyolc és este hat óra között tart nyitva. Mint elmondta, a forgalmi helyzetről szórólapozással is igyekeznek tájékoztatni az országba Hegyeshalomnál belépőket, s ha szükséges, leterelik a forgalmat az M5-ös autópályáról a tompai határátkelő felé. Szenti Szabolcs felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki elegendő vizet vigyen magával az útra, számítva az esetleges várakozásra, illetve indulás előtt ellenőrizzék úti okmányaik érvényességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.