Bulvár

Lopással gyanúsítják a bejárónőt

Lopással gyanúsítják a bejárónőt

2011. június 10., péntek
Lopással gyanúsítják a bejárónőt

Lopással gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság egy 38 esztendős nőt - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Az asszony több szegedi ingatlanban is vállalt takarítási munkát, és ezek során, eddigi adataink szerint két helyről is vitt el arany-ékszereket, órát, melyek értéke összesen milliós nagyságrendű. A nőt a keddi nap folyamán érték tetten az egyik lakás bejáratánál az ott lakók, így az akkor eltulajdonított tárgyak nála elő is kerültek. A gyanú szerint azonban ebből az ingatlanból már korábban is tűntek el értéktárgyak, melyek feltételezhetően szintén az ő számlájára írhatóak. A másik lakásból, ahol szintén takarított, ugyancsak hasonló módon tűntek el nagy értékű ékszerek, óra, és ruhanemű. Az ügyben az eljárás folyamatban van - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.