Bulvár

Kék hírek: lopáshullám Szegeden

Kék hírek: lopáshullám Szegeden

2011. június 10., péntek
Kék hírek: lopáshullám Szegeden

Az elmúlt napokban több olyan eltulajdonítás is történt Szegeden, melyekben a hanyagság és a nem kellő odafigyelés is nagymértékben szerepet játszott - közölte Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Egy nőnek cukrászdában székre letett táskájából tulajdonította el a pénztárcáját az elkövető. A kár meghaladja a 8 ezer forintot. Egy másik nőnek pedig a piacon nézelődés közben emelte ki az enyveskezű a tárcáját. Ez esetben a kár 16 ezer forint. Egy szatymazi férfi viszont gyorsbüfében hagyta el a pénztárcáját. Amikor visszatért, annak már csak hűlt helyét találta. Fiatalembernek villamosmegállóban padra letett és őrizetlenül hagyott hátizsákját vitte el az alkalmi tolvaj. A táskában többek között mobiltelefon volt. A kár meghaladja a 70 ezer forintot. Móravárosban utcán földre letett nylon táskának – benne pénztárcával és mobiltelefonnal – is nyoma veszett csütörtökön reggel. A sértettet a tolvaj ezáltal 80 ezer forinttal rövidítette meg. Ezen esetek is jól példázzák, hogy a figyelmetlenség milyen kellemetlenségekkel járhat. Kérünk mindenkit, vigyázzanak jobban értékeikre, ne teremtsenek lehetőséget a tolvajok ténykedésének. Hiszen ismerik a mondást: alkalom szüli a tolvajt - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.