Bulvár

Debrecenből jöttek Szegedre lopni

Debrecenből jöttek Szegedre lopni

2011. június 9., csütörtök
Debrecenből jöttek Szegedre lopni

Debrecenből jött Szegedre lopni az a két nő és egy férfi, akit az egyik szegedi sportáruház biztonsági őrének jelzése alapján fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei tegnap - közölte Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivő.

A biztonsági szolgálat jelezte a rendőrség ügyeletének, hogy a három tagú csapat táskába rejtett különböző árucikkeket, majd azt egy autóba pakolták. A bejelentéskor a tolvajok már indultak, így a rendőrök út közben tartóztatták fel őket. A ruházat és csomag átvizsgálás során előkerültek a márkás nadrágok, papucsok, pólók és ruházati termékek, melyek összege közel százezer forint. A gyanúsítottak kihallgatásuk során azt vallották, hogy az árucikkeket Hódmezővásárhelyen vették, azonban a rajtuk lévő címke alapján egyértelműen sikerült beazonosítani, hogy azok a szegedi áruházból származnak. Ellenük lopás bűntette miatt indított büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.