Bulvár

Brutális rablás történt Kecskeméten (FRISSÍTVE)

Brutális rablás történt Kecskeméten (FRISSÍTVE)

2011. június 20., hétfő
Brutális rablás történt Kecskeméten (FRISSÍTVE)

Betörtek egy 60 éves nő és 51 éves élettársa lakásába, és brutálisan bántalmazták őket ismeretlenek hétfő hajnalban Kecskeméten; a rendőrség tájékoztatása szerint a nőt súlyos, a férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Nyíkos Tamás

, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta: a rendőrség ügyeletére a sértett nő telefonált be. Az ügyben a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást - tette hozzá a főhadnagy. A város központjához közeli Fecske utca egy részét a rendőrség lezárta - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A rablás egy Bem utcai családi ház lakásában történt, amelynek a Fecske utca felől van a bejárata. A rendőrség a rablás részleteiről egyelőre nem adott több információt. A sértettek egyik lakótársa, egy idősebb asszony az MTI-nek elmondta: reggel 5 óra után elment bevásárolni, fél 6 előtt, amikor hazaérkezett, az udvaron találta a vérző fejű sértettet. A nő azt kérdezte tőle, hogy látta-e a rendőröket, akiket azért hívott, mert az ablakon keresztül betörtek a lakásába, és bántalmazták őt és az élettársát. A asszony hozzátette: a nővel együtt bement a lakásba, ahol a szobában mozdulatlanul, véresen feküdt az ágyban a másik sértett. Kitért arra, hogy a rendőrök és a mentők néhány perc múlva a helyszínen voltak. A lakótárs elmondása szerint a nagyobbrészt önkormányzati tulajdonú Bem utcai házban 4-5 család él. A két megtámadott ember a saját tulajdonú lakrészében lakik. Mindketten személygépkocsival rendelkeznek, a férfi a megyei kormányhivatal egyik szakigazgatási szervének az alkalmazottja. Mint az asszony hozzátette, a két sértett rendezetten él, jó viszonyt ápol a házban lakó családokkal. A támadás helyszínén még délelőtt 11 órakor is tartott az aprólékos helyszínelés. A mellékutcában lévő épületszárny - a sértettek lakása - alacsonyan lévő ablakának látszólag sértetlen üvegezett szárnyai az épület előtt voltak leállítva a fűre. A ház előtti járda kordonnal van lezárva, de a lakókat a rendőrök már beengedték az épületbe. Nyíkos Tamás rendőrségi szóvivő az MTI kérdésre elmondta: a sértett férfi életveszélyes koponyasérülést szenvedett, ezért életmentő műtétet hajtanak végre rajta a kecskeméti kórházban, a nőt súlyos sérülésekkel ápolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.