Bulvár

Őrizetben az urnarongáló

Őrizetben az urnarongáló

2011. május 12., csütörtök
Őrizetben az urnarongáló

A Szegedi Rendőrkapitányság a szerdai napon gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette azt a 24 éves fiatalembert, aki a szegedi temetőkben a közelmúltban történt rongálásokkal gyanúsítható - tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Április elején a Dugonics és a Belvárosi temetőben rongáltak meg urnákat, volt, ahonnan az urnafedelet is elvitték. A nyomozás során a rendőrség látókörébe került egy 24 esztendős fiatalember, aki ráadásul már nem először vét a törvény ellen, hiszen 3 alkalommal volt már büntetve különböző bűncselekmények miatt, és jelenleg is több büntetőeljárás van folyamatban vele szemben. A gyanúsítottnál megtartott házkutatás során eltulajdonításokból származó kegytárgyak kerültek nála elő. Az is kiderült, hogy további alkalmakkor is „látogatást tett” hasonló célból a szegedi temetőkben. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette őt - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.