Bulvár

Hajnali részegség, avagy virágágyásba BMW-vel

Hajnali részegség, avagy virágágyásba BMW-vel

2011. május 1., vasárnap
Hajnali részegség, avagy virágágyásba BMW-vel

Erősen ittas állapotban elveszítette az uralmát a járműve felett és az útpadkára sodródott egy 26 éves helyi férfi vasárnap kora reggel Hódmezővásárhelyen a Hódtói Sportcsarnok előtt.

A BMW 26 éves sofőrje a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve haladt az autóbusz állomás irányából a Hódtói Sportcsarnok felé, amikor a nedves úttesten megcsúszott, sodródni kezdett, majd az útpadkát átugratva a virágágyásban állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt, de a helyszínre érkező rendőrök szemmel láthatóan ittas állapotban találták a sofőrt, ezért szondát fújattak vele. Mivel az jóval a bűncselekményi értékhatár feletti ittasságot jelzett, ezért előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Ellene ittas járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.