Bulvár

Vége az enyhe időnek, hétfőn újabb lehűlés jön

Vége az enyhe időnek, hétfőn újabb lehűlés jön

2011. április 3., vasárnap
Vége az enyhe időnek, hétfőn újabb lehűlés jön

A jövő héten változékony lesz az idő Magyarországon, úgy tűnik, néhány napra vége az enyhe időnek, hétfőn újabb hidegfront éri el az országot - mondta Török László meteorológus.

Hétfőn lehűlés, erős szél várható, majd egy-két napra ismét enyhébb lehet az idő, de csütörtöktől újra hideg lesz - tette hozzá. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja szerint vasárnap eleinte a középső országrészben várható több felhő, keleten, illetve a nyugati határ mentén kevesebb lesz a felhő, több a napsütés, legfeljebb néhol lehet jelentéktelen zápor. Éjszaka gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű, helyenként párássá válik a levegő. Hétfőn nyugat, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, délen, keleten még többórás napsütésre lehet számítani. A déli óráktól északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Hétfőn délelőttig többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, majd az északnyugatira, északira forduló szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik - olvasható a honlapon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.