Bulvár

Parfüm – átlátszó ruha a bőrön

Parfüm – átlátszó ruha a bőrön

2011. április 19., kedd
Parfüm – átlátszó ruha a bőrön

„A szép parfüm átlátszó ruha a bőrön, azonnali élményt nyújt, s hosszan emlékezetes marad” – írja honlapján Zólyomi Zsolt, aki az SZTE JGYPK stíluskommunikátor szakos hallgatóinak tartott előadást a Reök-palotában. Az egyetlen magyar parfümőr szerint átalakulás előtt áll a parfümipar, a klasszikus, fizetőképes helyszíneken csak a niche szegmensben nőnek az eladások, vagyis a piac díjazza a kreativitást.

Háromhetente visel csak parfümöt az egyetlen magyar „orr”, Zólyomi Zsolt parfümőr. Ahogy fogalmaz, a cipész cipője mindig lukas, a parfümőr pedig nem vesz fel parfümöt azért, hogy érezze az illatokat. „Ha fejlesztek, vagy mondjuk valakinek illatot keresek, akkor kell, hogy szagilag semleges legyek, hogy érezzem jól, finom disztinkciókban a dolgokat” – mondta el portálunknak.

A folytatásért kattintson IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.