Bulvár

Lopott homokszállítmányt találtak egy uszályon a vízi rendőrök

Lopott homokszállítmányt találtak egy uszályon a vízi rendőrök

2011. április 1., péntek
Lopott homokszállítmányt találtak egy uszályon a vízi rendőrök

Több száz tonna lopott homokot találtak a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szegedi őrsének rendőrei, amikor egy uszályt ellenőriztek a Maros folyón - közölte a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy az uszályon lévő homokot a Maros menti Deszk külterületén kotorták ki, noha a kitermelésre az érintettek az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségtől semmilyen engedélyt nem kaptak - mondta el a keddi eset kapcsán

Szabó Zita

őrnagy. A mintegy 300 tonna folyami homok értéke 600 ezer forintot tesz ki; a szállítmányt lefoglalták. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság lopás miatt szakértők bevonásával indított büntetőeljárást, ennek során eddig három embert hallgattak ki gyanúsítottként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.