Bulvár

Bennégett autójában egy sofőr a 47-esen Vásárhelynél

Bennégett autójában egy sofőr a 47-esen Vásárhelynél

2011. április 25., hétfő
Bennégett autójában egy sofőr a 47-esen Vásárhelynél

Életét vesztette az a férfi, aki autójával a 47-es főúton egy épületnek csapódott, majd a kigyulladt járműben ragadt; Szeged és Hódmezővásárhely között az érintett útszakaszon félpályás útzár van - közölte a rendőrség hétfő hajnalban az MTI-vel.

A Vásárhely irányába tartó autó eddig tisztázatlan körülmények között Kishomoknál leszaladt az útról és nekicsapódott egy ott levő épületnek – mondta el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője,

Szenti Szabolcs

. Az autó lángra kapott, az egykori bolt épületének oldalfala leomlott. A tüzet egy menetrendszerinti autóbusz sofőrje oltotta el, az autó vezetőjét már a tűzoltók vágták ki a felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből. A 19 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. A négysávos út Hódmezővásárhely felé vezető két sávját a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a szembejövő oldalra terelik - közölte a főhadnagy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.