Bulvár

Rendőrkézen a vadasparki fatolvajok

Rendőrkézen a vadasparki fatolvajok

2011. február 8., kedd
Rendőrkézen a vadasparki fatolvajok

Az elkövetők a Vadaspark területén található három fát vitték magukkal szombaton délután, ám nem jutottak messzire, a kiérkező rendőrök a közelben megtalálták őket, amint a farönköket egy kézikocsival tolják - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A három felnőtt férfiből és egy fiatalkorúból álló csapat a gyanú szerint már korábban, közel egy héttel ezelőtt is járt a Vadaspark területén, ahol a kerítésen átjutva szerették volna a fákat feldarabolva elvinni, ám a Park dolgozói megzavarták őket, így üres kézzel elmenekültek. Az ügyben akkor feljelentés érkezett, és nyomozás indult. A négy férfi szombaton azután csak visszamerészkedett, és a feldarabolt fákat kézikocsira pakolva elindultak hazafelé. Azonban tettük ez alkalommal sem maradt észrevétlen a Vadaspark alkalmazottai részéről, és a gyors bejelentésnek köszönhetően a rendőrök azonnal a helyszínen termettek, és a közelben megtalálták a csapatot, amint az utcán a fával megrakott kézikocsit tolják éppen. Adataink szerint a gyanúsítottak letört ágakat keresve indultak el a múlt hét elején a városban, ám a Vadaspark fáit meglátva úgy gondolták, néhányat megszereznek belőlük. A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás gyanújával, szakértő bevonásával folyik az eljárás - tette hozzá a CSMRFK szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.