Bulvár

Lopott szemeteskonténerből színesfémhulladék

Lopott szemeteskonténerből színesfémhulladék

2011. február 23., szerda
Lopott szemeteskonténerből színesfémhulladék

A felismerhetetlenségig összedarabolták volna és egy színesfém felvásárló telephelyen eladták volna a lopott konténereket a tolvajok, ha egy szemfüles állampolgár jelzése után a rendőrök nem fogják el őket gyorsan - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Egy állampolgár jelezte a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletének az éjszaka folyamán, hogy a Kukorica utcában négy férfi felpakolt két fém konténert egy utánfutóra, majd elindult vele. A helyszínre irányított járőrök elindultak a lehetséges menekülési útvonalakon, ennek során Szatymaz külterületén igazoltatás alá vonták a Ladát és az abban ülő gyanúsítottakat. A három kisteleki és egy baksi férfi kihallgatása során azt mondta a rendőröknek, hogy a 180 ezer forint értékű zsákmányt feldarabolták volna, majd egy színesfém felvásárló telephelyen értékesítették volna. Ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon - közölte Szenti Szabolcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.