Bulvár

Árokba borult egy kamion a 43-as főúton + FOTÓK (Frissítve)

Árokba borult egy kamion a 43-as főúton + FOTÓK (Frissítve)

2011. február 8., kedd
Árokba borult egy kamion a 43-as főúton + FOTÓK (Frissítve)

Deszk és Klárafalva között, a 43-as főút 14-es kilométerkövénél egy kamion az árokba borult. Két ember beszorult a járműbe, a mentést megkezdték a tűzoltók. Helyszínen levő tudósítónkat egy szemtanú úgy tájékoztatta, hogy a sáros útpadka dobta meg a kamiont. A mentés idejére útzár várható.

A román rendszámú kamion gumiabroncsokat szállított. Két személy beszorult a járműbe, jelenleg próbálják kiszabadítani őket. Közben teljes útzár lépett életbe, a kocsisor már Deszk hátárában áll, aki tud, kerüljön! 17 órakor kaptuk a hírt, hogy az első sérültet sikerült kimenteni; továbbra is hosszú kocsisor áll. Az MTI tudósítója a helyszínről azt jelentette, hogy a tűzoltók és a mentők teljes útzár mellett azóta kimentették a kamionból a bent rekedt embereket. A két súlyos sérültet kórházba szállítják. Ezt megelőzően négy tűzoltóautó érkezett a helyszínre, s a szakemberek kivágták a fát, amely akadályozta a mentést. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője,

Szenti Szabolcs

azt közölte: a jármű Makó felől érkezett, de kerekei lecsúsztak az útról. A sofőr visszarántotta a kormányt, ekkor borult a bal oldalon az árokba a kamion. A rendőrség a Szeged felől érkező forgalmat Kübekháza felé, a Makó felől érkezőket pedig Hódmezővásárhely irányába eltereli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.