Bulvár

Egy halott, öt sérült a hétfő délutáni balesetben (FRISSÍTVE)

Egy halott, öt sérült a hétfő délutáni balesetben (FRISSÍTVE)

2011. január 24., hétfő
Egy halott, öt sérült a hétfő délutáni balesetben (FRISSÍTVE)

Egy ember meghalt, négyen súlyosan, míg további egy könnyebben megsérült, amikor kisteherautó és egy személyautó ütközött a 45-ös számú főúton Hódmezővásárhelytől mintegy 7 km-re tegnap délután - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

A helyszíni szemle adatai alapján egy 23 éves szegedi férfi haladt az általa vezetett Nissan kisteherautóval négy utassal Szentes irányából Hódmezővásárhely felé, amikor egy enyhe jobbos kanyarban egy nyergesvontató előzésébe kezdett. Ennek során frontálisan ütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő, egy 54 éves nő által vezetett Volkswagen EOS típusú személygépkocsival. Az ütközés következtében a Nissan az út menti árokba borult. A roncsokból a tűzoltók szabadították ki a legsúlyosabb sérültet, akinek az életét a mentők már nem tudták menteni, a 34 éves szegedi férfi a helyszínen meghalt. A balesetben további négy ember - köztük a VW vezetője - súlyosan megsérült, míg egy embert könnyebb sérülésekkel vittek kórházba a mentők. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.