Bulvár

"KO-ra itt magát, majd kukázni ment" a betörő

"KO-ra itt magát, majd kukázni ment" a betörő

2011. január 26., szerda
"KO-ra itt magát, majd kukázni ment" a betörő

Egy közbiztonsági ellenőrzés során bukott le az a 32 éves férfi, aki az elmúlt héten betört az egyik csongrádi házba, majd onnan rézcsöveket, láncfűrészt és több kilónyi fagyasztott hurkát és kolbászt vitt magával - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

A Csongrádi Rendőrkapitányság járőrei korábbi ügyei miatt már jól ismerik a 32 éves férfit, ezért amikor egyik este azt látták, hogy nagyon megrakodta a kerékpárját, és azt tolja hazafelé, azonnal megállították. Kérdőre vonták, honnan származik a hurka-kolbász, a láncfűrész és a több kilónyi cső, de ő azt a választ adta, hogy „KO-ra itta magát”, majd elment kukázni. Elmondta még, hogy több dolgot is talált, de azokat út közben elhagyta. Mivel ekkor még nem érkezett feljelentés a kapitányságra lopásról, ezért a rendőrök a férfinél lévő tárgyakat és élelmiszert ugyan lefoglalhatták volna, azonban jogalap nélkül eljárást indítani nem lehetséges. Néhány nappal később jelentkezett a rendőrségen egy sértett azzal, hogy betörtek hozzájuk. Amikor elmondta, hogy mit vittek el, azonnal felmerült a korábban igazoltatott férfi, akit ekkor már előállítottak és lopás miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene. Kihallgatása során továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy nem lopott, hanem kukázás során jutott az értékekhez - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.