Bulvár

Görög gyermekrajzból olasz személyi igazolvány

Görög gyermekrajzból olasz személyi igazolvány

2011. január 19., szerda
Görög gyermekrajzból olasz személyi igazolvány

Hőkamera segítségével sikerült határsértőre bukkanni kedden az esti órákban Röszke külterületén, Ásotthalomnál koszovóiakat és tunéziaiakat - tájékoztatta portálunkat Tuczakov Szilvána rendőrségi sajtószóvivő.

A férfi magát semmilyen okmánnyal igazolni nem tudta, ám ruházatátvizsgálása során cipőjéből előkerült egy olasz személyi igazolvány, melyről rögtön kiderült, hogy hamis. Lapjait átvilágítva ugyanis egy görög feliratú, gyerekeknek szóló rajz bontakozott ki, erre nyomtatták rá az adatokat és helyezték el a fényképet. Vele szemben közokirat-hamisítás gyanújával büntetőeljárás indult. Éjfél magasságában Ásotthalom külterületén az erdőben találtak a járőrök 7 határsértőt, akik közül négyen tunéziaiak, hárman pedig koszovói állampolgárok. A tunéziai férfiak már nem először próbálkoztak illegális határátlépéssel, velük szemben beutazási és tartózkodási tilalom megsértése miatt büntetőeljárás, a koszovóiakkal szemben pedig idegenrendészeti eljárás indult - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.