Bulvár

Miért ne a boltban vegyük a bejglit?

Miért ne a boltban vegyük a bejglit?

2010. december 22., szerda
Miért ne a boltban vegyük a bejglit?

Nem érdemes nagyáruházakban megvásárolni a karácsonyi bejglit, mert nem jó minőségűt árulnak a kereskedők. Mézeskalácsból viszont számos kiváló termék kapható a boltokban - mondta az InfoRádiónak az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértője.

A nagy áruházakban kapható bejglik többsége silány minőségű - mondta az InfoRádiónak az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértője a szervezet karácsonyi süteménytesztjének eredményeit ismertetve. A huszonöt vizsgált bejgli közül, amelyek ára 450 és 1600 forint között alakult, csupán egyetlen kapott kiváló minősítést. A mézes, illetve a mézes jellegű sütemények zöme - melyekből 26 félét teszteltek - ugyanakkor jól vizsgázott. A kilenc, legalább húsz százaléknyi mézet tartalmazó finomságok közül kettő került a kiváló kategóriába, míg hármat jónak, négyet pedig közepesnek minősített a vizsgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.