Bulvár

Novemberi szivárvány Szeged felett

Novemberi szivárvány Szeged felett

2010. november 9., kedd
Novemberi szivárvány Szeged felett

A hét borúsan kezdődött és az idokep.hu információi szerint holnap is felhős, de enyhe időre kell számítanunk. A késő őszi, szeszélyes időjárásnak Szegeden egy különleges égi rajzát is megfigyelhették ma, akik négy óra előtt az állomás felől közelítették meg a belvárost: egy szivárvány ívelt az égbolton.

Holnapra változóan felhős időre ébredhetünk, csapadékra legfeljebb a déli határszél közelében lehet helyenként számítani. A déli-délnyugati szél jobbára mérsékelt marad. A hőmérséklet 5-11 °C közé süllyed. Napközben a keleti országrészben számíthatunk gyakran megnövekvő felhőzetre és ott szórványosan esőre, záporra. Nyugaton a felhőátvonulások mellett néhány órás napsütés valószínű. A mérsékelt légmozgásban 13-17 °C közé melegszik a levegő. A hét hátralévő részében folytatódik a változékony időjárás, a változó felhőzet mellett elszórtan csapadékkal is számolni kell. Átmenetileg csökkenek a hőmérsékletek, de a hétvégétől ismét melegedésre van kilátás. (

Forrás:

idokep.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.