Bulvár

Halálos baleset az 55-ösön (Frissítve)

Halálos baleset az 55-ösön (Frissítve)

2010. október 12., kedd
Halálos baleset az 55-ösön (Frissítve)

Az úttesten átkelni szándékozó gyalogost gázolt halálra egy személygépkocsi kedd reggel az 55-ös úton, az öttömösi elágazás közelében – közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy Opel típusú személygépkocsi haladt Szeged irányából Kelebia felé, amikor a 40-es km-nél lévő egyenes szakaszon egy néni át akart kelni úton. A jármű vezetője azonnal intenzív fékezésbe kezdett, azonban már nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte az asszonyt, aki a helyszínen meghalt. Az elsődleges igazságügyi műszaki szakértői vélemény szerint a sofőr nem lépte túl a megengedett sebességet. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja. Az érintett szakaszon a helyszínelés idején teljes útlezárás van. Fél 10 után kaptuk a hírt, hogy megszűnt az útlezárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.