Bulvár

Röszkénél 1-2 órás várakozás lehet a belépő forgalomban

Röszkénél 1-2 órás várakozás lehet a belépő forgalomban

2010. szeptember 4., szombat
Röszkénél 1-2 órás várakozás lehet a belépő forgalomban

A déli határátkelőhelyek közül Röszkénél 1-2 órás várakozásra lehet számítani a belépő forgalomban hétvégén - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.

A szerb határszakaszon átlépő szerb és magyar állampolgárok alternatív útvonalként használhatják reggel 8 és este 18 óra között a tiszaszigeti közúti határátkelőhelyet. Tompánál befelé egész hétvégén erős lesz a forgalom, de egy óránál hosszabb várakozásra nem kell számítani. Alternatív útvonalként a magyar és szerb állampolgárok a reggel 8 és este 18 óra között nyitva tartó bácsalmási átkelőhelyet használhatják. Letenyénél szombat délelőttig kilépő irányban, délutántól vasárnap reggelig pedig belépő irányban lesz a legintenzívebb a forgalom. Alternatív útvonalként éjjel-nappal igénybe vehető a 7-es úton lévő régi közúti határátkelőhely.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.