Bulvár

Babinyecz Tímea kedd éjjel a Miss Universe 2010-en

Babinyecz Tímea kedd éjjel a Miss Universe 2010-en

2010. augusztus 23., hétfő
Babinyecz Tímea kedd éjjel a Miss Universe 2010-en

Los Angeles, a show és a játék városa ezúttal a világ legszebb lányainak ad otthont. A Miss Universe 2010 választáson Magyarországot a szegedi születésű Babinyecz Tímea képviseli. A versenyt a Story TV4 közvetíti kedd hajnalban.

A Story TV4 kedd hajnalban élőben közvetíti a világszépe választást, Szulák Andrea és Harsányi Levente kommentálásával. Mi, magyarok a Miss Universe Hungary 2010 címet elnyerő, szegedi Babinyecz Timeáért izgulhatunk (a Tisza Volán SC Szeged játékosának, Grünvald Attilának kedvese), aki már négy évesen modelliskolába járt, életét pedig a szépségversenyek mellett a tánc tölti ki. Timi, aki a Táncművészeti Főiskola diszkótánc-showtánc szakára jár, néhány éve egyénileg diszkótánc Európa-bajnok lett, csoportban pedig a világbajnoki 4. helyezésig jutottak. A színpadon tehát otthonosan mozog a szegedi szépség, reméljük, hogy nyílt és közvetlen személyisége és tökéletes alakja a zsűrit is meggyőzi majd. A Miss Universe szépségversenyt 1952 óta rendezik meg, Magyarország 1992 óta vesz részt a rendezvényen, eddigi legjobb eredményünket Dammak Jázmin érte el, aki 2008-ban a középdöntőbe jutott. Ami a kontinensek viadalát illeti, Európa (12) a második helyen áll Amerika (30) mögött, ezután következik Ázsia (10) és végül Afrika (3) és Óceánia (3). A címet jelenleg a venezuelai Stefania Fernandez birtokolja. Miss Universe 2010 kedd hajnalban 03.00 órakor (ismétlés: kedd, 21.00) a Story TV4 műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.